Рекламна фотография

Рекламна фотография

Какво е РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?

Снимка, базирана на индивидуална идейна концепция, направена с цел да рекламира конкретна фирма, продукт или услуга. Тя може да включва реални и нереални елементи, добавени допълнително.

Защо е необходима РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?

Този вид реклама има най-силно въздействие и е с голяма възвръщаемост, когато е направена качествено и професионално. Това е така, защото окото възприема първо обектите и хората, асоциира ги със заложената в тях идея, а след това чете текста.

Добре направеният рекламен кадър се запомня лесно и колкото по-широко се използва във Вашите печатни рекламни материали, външна реклама, транспортна реклама и уеб реклама, толкова по-бързо става популяризирането на фирмата Ви.

Как се създава РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?

Рекламната фотография е високобюджетна инвестиция с голяма възвръщаемост. Затова преди да се пристъпи към нея се прави подробно маркетингово проучване. Следва изработване на идейна концепция, базирана на него.

Рекламният кадър носи в себе си посланието, което искате да отправите към Вашите клиенти, затова е необходимо включените в него елементи да изразяват недвусмислено тази идея. Има и вариант, в който те да олицетворяват само началото, давайки възможност на всеки сам да доразвие мисълта, но търсеният краен резултат е един и същ – точно, ясно послание, разбираемо за всеки.

В рекламната фотография не е желателно да има излишни елементи, за да не се получи разфокусиране от основната идея. При изработката й се използват различни фотографски техники, трикове и похвати за постигане на по-силно въздействие. Ефектът на водни капки, кубчета лед в чаша с коктейл и други се получават с техни изкуствени заместители, които изглеждат много по-добре на рекламния кадър.

Когато има идея за по-нереални обекти и ефекти, които не могат да се снимат, те се добавят допълнително при софтуерната обработка на снимката.

Готовата рекламна фотография се записва в съответния формат с високо качество, подходящо за всякакъв вид рекламни материали – от билбордове до флаери.

Как да поръчате ВАШАТА РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?

1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3.    Правим фотосесия за договорения с Вас кадър, съобразена с рекламната концепция, изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Избираме най-добрия кадър, обработваме го и Ви го презентираме.
5.    Получавате Вашата рекламна фотография след доплащане по договора. Предоставяме Ви я в договорения формат, записана на цифров носител CD/DVD .

Портфолио РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ

Fin TV – Creative Studio предлага индивидуални професионални решения за рекламна концепция и рекламна фотография, които ще популяризират Вашия бизнес.

РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ ЦЕНИ

Необходими са ви рекламни фотографии на продукти или услуги – изпратете ни Вашето запитване.