Бизнес портрет или фирмена фотосесия

Бизнес портрет или фирмена фотосесия

Снимката е от най-важните елементи за презентация, когато става въпрос за започване на работа. Ако Ви трябва бизнес или корпоративна фотосесия за LinkedIn, за фирмения Ви сайт, Facebook или за Вашето CV, нашето предложение за бизнес фотография ще ви помогне да представите себе си в най- добрата си светлина.  
Изчистен, елегантен, професионален или разчупен, весел, или непринуден  бизнес  портрет – това решавате вие. А ние ще Ви осигурим най- добрата реализация на Вашата идея за бизнес фотография.
Ако нямате ясен план, как точно искате да изглежда Вашия бизнес портрет, ние сме насреща. Ще обсъдим заедно, подходящия за Вас стил, за да може да отразим в пълнота Вашето желание за представяне. 
Ако сте решили да презентирате Вашата фирма със снимка на екипа с който работите, ние ще Ви помогнем да го направите по най- добрия начин. 
Бизнес фотосесията може да се проведе във Вашия офис, на открито или в нашето студио.  Заснемането на бизнес портрет или фирмена фотосесия обикновено отнема около 1-2 часа. 

От нас ще получите:

 – Снимки с висока резолюция;
 – 10-15 перфектни кадъра, които избирате вие с най-високо качество на обработка и ретуш
 – Продължителност на фотосесията 1 час.
 – Получавате и копие на снимките с размери подходящи за качване в Интернет пространството.

 – Персонална онлайн галерия със всички снимки подходяща за разглеждане от мобилно устройство, споделяне с близки и приятели, и за изтегляне в оригиналните размери​​​​​​​
 – Всеки допълнителен кадър извън пакета ще ви струва по 10 лв./бр.

Работим със смесена или изкуствена светлина за постигане на желаното настроение в снимките.
Запазваме си правото да използваме част от заснетите кадри за популяризиране на нашите услуги и портфолио.

Стандартно време за предаване на снимките – 15 работни дни.

За записване или изготвяне на индивидуална оферта използвайте контактната форма най-долу на страничката.
Заплащането се извършва по банков път или в брой; 50% от цената се плаща от 3 до 4 дни преди насрочената фотосесия, остатъкът се заплаща на място преди фотосесията.