За нас

За нас

Slogan Goes Here

Кои сме ние

FIN TV – Creative Studio е криейтив дизайн студио, създадено, за да осигури бърза и ефективна реализация на вашите идеи. Ние сме наясно колко важна е комуникационната стратегия за Вашия успех!

В нашето Студио ще намерите екип от професионалисти, които могат да създават и осъществяват вашите маркетингови стратегии. Можем да предложим решения, които отговарят на вашите нужди.

Иновациите и талантът са в ядрото на нашата работа. В стремежа ни правилното послание да достигне до правилната аудитория в точното време, ние не просто имплементираме маркетинг комуникации – ние създаваме методология.

Енергията и ентусиазмът, които влагаме в дизайните си, може да видите във всеки един аспект от работата ни. Силата на FIN TV – Creative Studio е в хората – ние, които работим всеки ден, за да направим нашите клиенти щастливи.

С нашия екип от професионалисти ще постигнете целите си бързо, лесно и професионално. Като агенция за цялостно обслужване в сферата на дигиталния маркетинг, ние комбинираме креативни идеи, опит, знания и умения, за да дадем на клиентите си измерими резултати. Ние ще Ви помогнем да изградите сериозни и взаимоизгодни отношения със своите потребители, внушавайки им умело, че Вие сте точно това, от което те имат нужда.

Мисия и Визия

Нашата Визия

да предоставим по-качествени и емоционални изображения на Вашите продукти, така че да бъдете по-отличими на пазара

Нашата Мисия

да помагаме на хората да развиват добре бизнеса си като представят качествено изображение на техните продукти и по този начин ги позиционират визуално сред пазарната среда

Нашите ценности

Вие ни предоставяте Вашите продукти, ние Ви обещаваме:

  • Качествени услуги:

добрата визия продават продукта. За целта са необходимиа качествена фотография и видео клипове, за да бъде бизнеса Ви успешен. Добрата снимка спомага за увеличаване на продажбите, което води до по-високи печалби на Вашата фирма. Затова ние Ви предлагаме качествено изображение, чрез което да бъдете по-добре позиционирани в съзнанието на клиента.

  • Емоция във всяка снимка:

емоцията е неразделен елемент от човешкото възприятие. Чрез емоцията, човек по-лесно визуализира в съзнанието си всеки елемент от неговото ежедневие. Ние искаме снимките клиповете на Вашите продукти да са „живи“, изпълнени с положителна емоция в съзнанието на Вашите клиенти и така да бъдат позиционирани, че клиентът не само да визуализира представата за продукт, но и да мечтае да го притежава, да е обект на неговото внимание и част от неговото време.

  • Индивидуален подход към всеки клиент:

клиентът е център на нашата работа. Без него нашата мисия няма да е реална и осъществима. Затова предлагаме индивидуален подход към всеки от Вас, защото сте важни, защото сте различни, защото имате различни цели и виждания за Вашите продукти и фирми, защото така най-силно бихме се доближили до Вашите изисквания. Защото искаме да създадем атмосфера на взаимно доверие, прозрачност и честност. Защото само така можем да разгърнем пълния потенциал на поставените цели и постигнатите резултати.

 

Нашият екип

Ние работим за Вашия успех

Co-Founder & CEO

Фотограф и оператор

Хачик Язъджиян

С над 20 години стаж в медиите, изработката и продуцирането на аудио-визуални продукти. Автор на документални филми, книги, клипове.

Свържете се с нас

Call to Action Section

Нашите клиенти