Екстериорна фотография

Екстериорна фотография

Какво е ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?

Екстериорната фотография е пресъздаване на външната част на сгради и други архитектурни обекти на открито заедно със заобикалящата ги среда. Затова снимките от този тип се наричат още архитектурна фотография.

Защо са необходими ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ?

Екстериорните и интериорни снимки на сградата, в която развивате Вашата дейност взаимно ще се допълват и клиентите Ви ще си изградят по-ясна и цялостна представа. Тя е от особено голямо значение за успешните продажби на хотелите, ресторантите и други заведения.

Всяка сграда има собствено излъчване. Независимо дали усещането е за уют и домашна топлина или за модерна блестяща стъклена фасада, професионалната архутектурна снимка го пресъздава най-точно.

Как се създава ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?

При екстериорната фотография, както и при интериорната, светлината е важен фактор. За този вид снимки също се съобразява по кое време от денонощието ще се правят и усещането, което искаме да създадат у всеки, който ги разглежда. Използваните обективи се определят в зависимост от разстоянието, от което ще се снима и осветеността на обекта. Ъгълът на снимане се пречупва през погледа на професионалния фотограф, за да се покаже сниманата сграда по най-атрактивен начин. За по-силно въздействие се залага на похвати като например:

–    акцентира се на детайли от фасадата, характерни за духа и архитектурния стил, за постигане на по-голяма автентичност
–    пъстрите цветя на преден план добавят контраст и цвят към картината
–    пешеходците в кадъра дават мащаб на сградата и създават усещане за оживление на мястото и т.н.

След фотосесията на обекта се избират най-добрите екстериорни снимки. Те се обработват с предназначен за целта софтуер за подчертаване на детайлите и се записват в подходящ формат.

Как да поръчате ВАШИТЕ ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ?

1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3.    Правим фотосесия на договорените с Вас обекти, съобразена с изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Избираме най-добрите кадри и Ви ги презентираме. Обработваме одобрените от Вас фотографии.
5.    Получавате Вашите екстериорни снимки след доплащане по договора. Предоставяме Ви ги във формат JPEG, записани на цифров носител CD/DVD .

Портфолио ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ

Fin TV – Creative Studio предлага професионални екстериорни снимки за реклама на Вашия бизнес независимо в кой бранш е той: хотели, ресторанти, заведения, туризъм, строителство, имоти и други.

ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ ЦЕНИ

За да получите точни цени за екстериорна фотография ни изпратете Вашето запитване.