ИНТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ

ИНТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ

Какво е ИНТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?

 
Интериорната фотография е визуализация на вътрешната част на сграда или помещение под формата на снимков материал. Този тип фотография предава красотата на детайлите и богатството на интериорния дизайн.

 
 
Защо са необходими ИНТЕРИОРНИ СНИМКИ?

 
Дори най-добрият поет или писател не може да опише едно място така, че картината в съзнанието Ви да отговаря толкова точно на действителността, колкото интериорните снимки. 

Те са част от Вашите рекламни печатни материали, презентацията на дейността Ви, външната реклама за популяризиране на фирмата Ви, дизайна на Вашия уеб сайт.

Интериорните фотографии са от изключителна важност за Вашия хотел или ресторант. Те го популяризират и рекламират както в печатните медии, така и в интернет портали и сайтове за резервации. Високото качество на снимките е определящо при избора на ресторант и осъществяване продажбите на всеки хотел.

 
Как се създава ИНТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?

 
Преди да започнем интериорна фотосесия преценяваме внимателно по кое време е най-добре да се снима (през деня или вечерта), тъй като светлината е един от най-важните фактори за добрата снимка. Използвайки я правилно постигаме излъчване, отговарящо най-точно на атмосферата в обекта, който фотографираме.

Друг задължителен елемент от подготовката е професионалната декорация на помещенията. За да се създаде усещане за уют и топлина в хотелската стая например, се поставят вази с цветя, купа със свежи плодове, топла закуска, изискана бутилка вино и други предмети и аксесоари. Част от аранжировката е и отстраняването на предмети, които няма да стоят добре на снимката.

След като всички помещения са подредени започва фотосесията. Тя се прави от професионален фотограф, предимно с широкоъгълни обективи (24, 28 mm и по-широки), кадрите са много и всичките в RAW формат. Изображението в този формат съдържа в себе си много повече данни и информация, които са от голямо значение за обработката му след това и постигането на максимално добър резултат.

Хубавите интериорни снимки са тези, при които освен описаното до тук, са съобразени:

 
– ориентацията (пейзажна или портретна) в зависимост от предназначението им
– показване на характерни детайли за по-силно въздействие
– избор на ъгъл на снимане, представящ обекта в най-добрата му светлина.

От множеството заснети фотографии се селектират най-добрите. Техните цветове, рязкост, острота, осветеност и шумове се обработват в RAW формат със специализиран софтуер, след което записваме Вашите готови снимки във формат JPEG.

Как да поръчате ВАШИТЕ ИНТЕРИОРНИ СНИМКИ?

  1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
  2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
  3. Правим фотосесия на договорените с Вас обекти, съобразена с изискванията Ви и нашия професионален опит.
  4. Избираме най-добрите кадри и Ви ги презентираме. Обработваме одобрените от Вас фотографии.
  5. Получавате Вашите интериорни снимки след доплащане по договора. Предоставяме Ви ги във формат JPEG, записани на цифров носител CD/DVD/HDD/Flash памет или получавате линк .

Fin TV – Creative Studio предлага професионално заснемане на интериора във Ваши хотел, ресторант, бар, нощен клуб или дискотека, търговски обект, имот,офис, салон за красота и други.

ИНТЕРИОРНИ СНИМКИ ЦЕНИ

Изпратете ни Вашето запитване с желаните обекти за заснемане и ще получите офертата ни в най-кратък срок.